Pàgina d'inici » Dietari » Amics com ells dos

Amics com ells dos

Centaures. Cavalcar. Boyero a El País sobre Centaures del Desert. Sé ja, de sobte, què faré aquesta vetlla de Sant Joan. Un home a la recerca del cor i de l’ànima. Un home que sap que trobarà la pau interior, però que no sap on ni quan. Ni amb qui. Sol, segurament. S’obre una porta a l’inici. I hi ha una altra porta que al final es tanca. No hi busquis res més, tan sols és una porta que primer s’obre i una altra que després es tanca. Alguna manera hi ha d’haver de començar les coses i també d’acabar-les. I no rendir-se mai, això no. Centaures del Desert la nit de Sant Joan, la més curta, però també la més llarga. Ford i Wayne, i la sort de poder tenir amics com ells dos. Cavalcar i cavalcar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s