Pàgina d'inici » Dietari » Passavall!

Passavall!

Sensació que passarà de pressa, avui, el dia i de seguida serem a demà. Beneïda rutina amable. Llegir i fer llegir. Tenim la Laura de Llor entre mans, per exemple. I El Petit Príncep inacabable, inexhaurible. I El Vigilant en el Camp de Sègol. Salinger. Caulfield agrada. A les noies no tant, però. Les noies sempre toquen més de peus a terra. I Caulfield vola i et fa volar.

74 anys (ara ja gairebé 81) de l’afusellament de Carrasco. Visca Catalunya lliure. Som catalans. I no cap altra cosa. No em toqui més els collons, Duran Lleida (ara ja sense la “i”, per cert). Passavall!

I Montilla, gens honorable, al Senat d’Espanya. Aquella burla i aquella humiliació. Vergonya. Vésapasseig, Montilla. Passavall!

Permís de conduir caducat. Fa 2 anys. No en tenies ni idea.

3 thoughts on “Passavall!

 1. ent d’acord amb tantes coses, i sobretot això que dius d’el Montilla. Però no hem d’oblidar mai que si Montilla va ser enaltit com a President de la Generalitat, va ser gràcies al ben poc honorable Carod, i als també ben poc honorables Ridao, Puigcercós i l’ignorant del Benach.

  M'agrada

 2. Benvolgut i sempre llegit Miquel. Totalemnt d’acord amb tantes coses sobre les que escrius, i sobretot això que dius del Montilla. Però no hem d’oblidar mai que si Montilla va ser exalçat a la presìdència de la Generalitat, va ser gràcies al ben poc honorable Carod, i als també ben poc honorables Ridao, Puigcercós i a l’ignorant del Benach.
  (Ho reenvio, perquè a l’anterior hi ha un sac d’errors)

  M'agrada

 3. Holden Caulfield és un crack. Ja en vam parlar amb l’Eduard al Sobrellengua. El que més m’ha fet mai riure, plorar de riure, és en Holden. Després potser venia en Woodehouse, oi?. Una abraçada.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s