Pàgina d'inici » Dietari » Un bon ciri pasqual, senyora

Un bon ciri pasqual, senyora

Boca seca de bon dematí abans de l’alba. Coca-Cola freda. Ibuprofè. Silenci i ressorgiment. Pasqua. Bona Pasqua. Ulisses i els entrebancs. Obstacles. La senyora que fa cara de captar caritat a les meses petitòries, dama de cera enclanxinada, diu que seríem pobres si fóssim lliures. Som un país ocupat, senyora. Un bon ciri pasqual, senyora. Volem la lluna, Lluna. I la cassoleta del genoll que et fa mal. Jo sóc la resurrecció i la vida. I això arriba al fons del cor, una bomba al capdavall que bombeja milers de galons de sang cada dia. Fins el dia que s’embussa i aleshores ja m’explicaràs. Però cadascú va a la seva, sembla. Balcó privilegiat de la teva vida. No en trauràs res, de pensar-hi. Les coses són com són. ¿Per què la brutícia neteja?

One thought on “Un bon ciri pasqual, senyora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s