Pàgina d'inici » Dietari » Fer les coses d’esma

Fer les coses d’esma

Depenem de les lleis espanyoles perquè hi cooperem. Profund oblit de la llibertat, servitud voluntària, la força (potser també la forca) i el poder del costum. L’únic que caldria seria desvetllar-nos del tot i retirar aquesta cooperació. I no és així això, encara. El que tenim, a canvi, és la mateixa premsa de sempre que s’alça ara contra el ministre espanyol Gallardón i l’acusen de retrògrad perquè es veu que les noies menors ja no podran avortar sense coneixement i permís dels seus pares. Jo no en dic retrocés, d’una tal decisió, sinó progrés. Progrés a partir de l’anterior i funest retrocés. Normalitat, per tant. Si ets menor, depens de la teva família en tot allò que afecti la teva vida. I no es tracta de cap qüestió de llibertat perquè la llibertat en tot cas t’arribarà, només, quan puguis valdre’t per tu mateixa i no pas abans. I no és ja que no puguis avortar sense el coneixement i permís dels teus pares sinó que tampoc no hauries de fornicar tan a la lleugera. Per no dir que no hauries de fornicar en absolut fins que no arribis a saber ben bé el que et fas i per què ho fas. I aleshores recorda encara que, si no vols quedar prenys, hi ha mitjans de sobra perquè no t’hi quedis. La vaca cega sí que feia les coses d’esma, pobreta. Però era perquè no tenia cap altre remei.

One thought on “Fer les coses d’esma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s