Pàgina d'inici » Dietari » Que res no ens recordi res

Que res no ens recordi res

A veure si ets capaç de fer alguna cosa i de moure’t una mica, cony, enmig de tanta desídia. Ja ahir deixares que el dia s’escolés sense cap profit, sense cap línia, sense res. Què saps i què se te’n dóna, a més. I aquest final del llibre de Marías que finalment acabes, just un any després que ell l’hagués donat per acabat. Qui no s’allibera dels fets del passat és perquè en el fons no ho vol ni ho desitja. Que res no et recordi res, després de tot. Tret del fet, és clar, que de sobte ens hem quedat sense policia, que aquesta ja de cap manera no la podem sentir com a nostra. Mosso, en castellà o espanyol, és criado. I és en aquesta cosa tan vulgar que, al capdavall, han acabat convertint-se. No hi ha res incompatible en el terreny del record. I que res no ens recordi res. ¿Per què ens passen aquestes coses?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s