Pàgina d'inici » Dietari » Viu i invicte

Viu i invicte

Les Cartas de Bellow. Descobriment que dec a V-M. La nova dèria d’aquestes cartes. Visc de fer classes i aquesta és la meva ocupació, no ens enganyem. Són les classes i no cap altra cosa, que em permeten de tenir un plat a taula. Però classes no a la manera burgesa de fer classes, i de rebre-les -pures tècniques per fer diners. Classes sempre un poc al marge de la substància material. I esperar que tinguin algun efecte moral i estètic. Estudiar per estudiar. I llegir. I ensenyar. Ensenyar que, si bé una línia sí que pot ser recta, de cap manera és recte el cor de cap ésser humà. Un tramvia anomenat desig. Acabaràs sol, et digueren un dia. I acabaré sol, efectivament. Sol com la una. I tot deu venir d’aquell dia que deixares d’admetre de ser estimat. I d’estimar. Ni estimar ni ser estimat. Aquest drama. Aquest drama que nega la més humana de les aspiracions. Seducció i enamorament. I després, res més. Bé, sí, perquè després el que queda és el teu propi dimoni, lluitar amb el teu propi dimoni. I no importa que ara mateix hi estiguis assegut al damunt. El continua viu i invicte. Ah, Bellow!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s