Pàgina d'inici » Dietari » Milícia

Milícia

Silenci. Silenci i cap resposta a les provocacions. Que bordin tant com vulguin. Hi ha, d’una banda, la mediocritat i manca de criteri dels poderosos que tan sols tenen això, l’ostentació del seu poder. Vull dir que, si grates, no hi trobaràs gran cosa en general al dessota de la seva pell. El poder pel poder. Però hi ha també la resta no poderosa i la comuna niciesa dels vulgars i els mandrosos, de tots els immunes a la saviesa i a la bellesa, i de tots els enlluernats per la falsa esplendor de les aparences. I la cobdícia, la luxúria, la supèrbia i l’afany de poder tan sols pel poder en ell mateix. I així tot aquest tan famós progrés no ha passat de ser un miratge i ara l’esbandida els sorprèn amb el pas canviat. Ja gairebé no hi ha persones amables. I sentirem que ens diuen de tot d’aquí al 20-N. Silenci i barreja conscient de conceptes. Estic content amb aquesta crisi, que és sobretot una crisi de valors. La prosperitat no ens ha provat perquè no hi ha hagut cap base on assentar-la. Ha estat fum. És hora ja d’abandonar aquesta eterna adolescència de mimats i consentits i fer-nos grans i adults d’una vegada. I actuar com una milícia contra la malícia humana de tants. La milícia de la feina, de l’estudi i del silenci. I que bordin tant com vulguin.

One thought on “Milícia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s