Pàgina d'inici » Dietari » Catalunya inhabilitada

Catalunya inhabilitada

No hi ha gran cosa a dir. Tan sols el fet de suposar, o imaginar, que el català pot arribar a estar en situació d’igualtat amb el castellà mentre Catalunya continuï formant part d’Espanya, aquest sol fet, ja amaga la intenció de destruir i anihilar la llengua del país. Imagina’t si és per llei! Una llei feta per ells, és clar. El castellà no és una llengua catalana. No ho ha estat mai. Sempre ha estat una llengua d’ocupació, una llengua imposada. No hi ha gran cosa a dir perquè és el de sempre. El bilingüisme és un drama per al català, i ells ho saben. Tal com també saben que és, com a conseqüència, un drama per a Catalunya. Cal estar disposats a tot, si fa falta fins a la inhabilitació, i ser-hi tots, amb la consellera Rigau. Que ens inhabilitin a tots! Catalunya inhabilitada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s