Pàgina d'inici » Dietari » Intimitat

Intimitat

Torno, al vespre, a El viatger més lent (Vila-Matas), que és un llibre que té gairebé 20 anys. M’aturo en passatges que no recordava i els subratllo. Durant anys vaig viure amb M. i parlàvem de tot (perquè la intimitat no consisteix únicament a despullar-se i abraçar-se, tal com imaginen les persones ingènues, sinó a comentar el món). Així és que comentàvem el món i al cap d’un temps ella em deixà perquè no ens despullàvem ni ens abraçàvem prou. Després va anar venint la soledat, aquesta immensa soledat del meu ésser sol (que bonic, Cirlot). Content, malgrat tot. I no deixa de ser veritat que el drama contemporani es produeix el dia que ja no podem tornar a casa (Ray).

Veig, aquest matí, que Berlusconi no comenta el món. Potser per a ell la intimitat no consisteix en això. La intimitat deu ser per a ell allò que és per a les persones ingènues de Vila-Matas: fornicar. L’única cosa que poden dir de mi és que fornico. Fantàstic. No tothom pot dir el mateix, suposo.

I té raó Quim Torra: el problema no és la Constitució espanyola. El problema és la Constitució catalana que no tenim.

Coneixença de C.M.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s