Pàgina d'inici » Dietari » Sessió de nit

Sessió de nit

Em llevo a quarts de 9. Veig que fa bon dia. Temperatura agradable, com tots aquests darrers dies i setmanes. Lectura. Heribert Barrera ingressat. Sembla greu. La tragèdia de Noruega. Breivik parla de l’elit marxista que ens governa. Sensació d’acaballes d’una civilització. País mentalment colonitzat. I Duran, que ja torna a fer-se il·lusions de ser ministre d’Espanya. ¿Estimem realment quan diem que estimem? Vistes Laura i The Killers. Gene Tierney i Ava Gardner. A Laura, Tierney és una bona noia, víctima de la gelosia del mascle vell. En canvi, a The Killers, Gardner és la culpable de tot. Una gata maula. Veritable femme fatale. ¿Què ho fa, però, que em senti molt més atret per Gardner que per Tierney? L’atracció del mal és molt més poderosa. Són lògics els desastres -i ell ho sap, i els admet- que li sobrevenen, a Lancaster (el Suec), en deixar-se entabanar i arrossegar per la bellesa tan sexual i fascinadora d’Ava. Irresistible. Ella no estimava ningú, però. Tan sols a ella mateixa, s’estimava. El seu cos, un somriure viu. The Killers em sembla, cada cop que la veig, més bona pel·lícula.

Més enllà de migdia. La mentida s’imposa més fàcilment que la veritat. Som un país ocupat i mentalment colonitzat. I jo, que m’hauria de tornar a posar a règim. Ni una gota d’alcohol. I fer una mica d’exercici. Em tinc molt abandonat. Els creuers comencen d’aquí 2 dies.

6 thoughts on “Sessió de nit

  1. Parlar de les coses bones és poc interessant. Tot allò que sigui dolent i prohibit és el que ens acaba atrapant d’una manera o altra, oi? De fet, és el que ens marca fites a seguir o des seguir….
    Que vagi bé pels blaus!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s