Pàgina d'inici » Dietari » Construir sobre el fang

Construir sobre el fang

El 27 de maig Felip Puig tingué raó. M’he esperat fins ara, m’he esperat fins després d’haver sentit el President Mas. L’aplaudeixo. Sento ràbia, molta ràbia. Cap indulgència, cap pietat, cap compassió i sí, en canvi, tota la contundència envers els qui barren el pas dels diputats al Parlament. El Parlament no ens representa, diuen. Que es presentin ells, doncs. I que facin propostes, a veure qui els vota! Qui construeix sobre la massa, sobre la xusma, construeix sobre el fang. Són fang, aquesta gent. Són brutícia, matèria mòrbida. Quina lliçó que encara no hem après! Tant de temps construint sobre el fang, tanta ESO, tant d’igualitarisme que iguala per baix, és a dir pel llot, tant d’exigir drets i tan poc de complir deures i ara aquesta revolta sense arguments. Mantinguts i malcriats que de sobte veuen perillar el seu “estatus” d’indignitat. No afluixis, Felip. L’argument del fang és l’absència d’argument. Pastetes. Mal gust. Cap forma. Cap il·lusió. Cap fe. Apàtrides. No afluixis, Felip.

3 thoughts on “Construir sobre el fang

  1. L’altre dia, al bloc del Graupera hi havia unes citacions extretes literalment d’alguna de les assemblees que fan els “indignats”. En una d’elles es queixaven que ningú no els ha ensenyat a escoltar ni a respectar els torns de paraula i, per tant, calia que s’organitzessin.

    És veritablement indignant que hom es passi tota l’ESO intentant precisament d’ensenyar-los això, a parlar adequadament, a respectar el torn de paraula, l’argument i la retòrica, etc. I són precisament ells, quan eren més jovenets, els primers que no van voler aprendre res, els que volien que els aprovessis, que posessis pel·lícules cada setmana i que no fessis exàmens. Aquest coi de rucs a qui els pares donaven tot el suport i ara volen educació de qualitat i llibertat i no sé què més…

    M'agrada

    • Sí, senyors!!! Molt bé Felip, molt bé Miquel, molt bé Joan, molt bé Nemo… És gust llegir comentaris com els vostres; ¿serem l’autèntica majoria silenciosa…?

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s