Pàgina d'inici » Dietari » ¿Què hi ha de nou?

¿Què hi ha de nou?

El lamentable espectacle de les acampades. Egipte com a model, diuen. Cap esperança. Demostració del fracàs del sistema educatiu que tenim. La crisi és moral més que econòmica. La corda ha de ser llarga, però curt el discurs. A les places dels pobles comencen també a convocar “l’horterada” aquesta de les cassolades. Règim de les activitats extraescolars que no han servit, en general, de res i han estat sobretot conveniència dels pares. Té raó la consellera Rigau. ¿Què hi ha nou? Acampades de gent indignada que s’haurien hagut d’indignar en primer lloc amb ells mateixos. Si el que hi ha de nou és gent acampada a les places de ciutats i pobles, és que no hi ha res de bo en allò que hi ha de nou. El mal, com sempre, és la ignorància. No saber i no voler saber. Ressentiment. Absència d’amor i de caliu. Totes les excuses del món concentrades a les places i al caire de les tendes de campanya. El nivell és aquest: mai no gosarien titllar d’escòria un negre o un moro, però no tenen cap inconvenient a fer-ho amb un diputat ben vestit sigui de dretes o d’esquerres (Melcior Comes). Costarà molt redreçar tot això i cal començar des de la base, des de l’escola bressol. Tot el suport a la consellera. 5 hores de classe al dia. Temps per a l’esbarjo i per fer els deures. Que hi hagi sempre algú a casa quan els nois hi arribin. Berenar, suport, ensenyar a complir els deures, conversa, caliu, rigor, exigència. Que cessi aquesta sobrevaloració de les activitats extraescolars. No he fet els deures, se sent cada dia a classe. I t’ho diuen tan tranquil·lament. No passa res, mai no passa res. No he tingut temps. Més endavant, vénen les acampades. La consellera té raó. La corda potser sí que ha de ser llarga. Però que sigui curt el discurs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s