Pàgina d'inici » Dietari » Neguit

Neguit

Arribat el dia de la presentació de La bassa de les oques. Neguit. Aquell neguit imprescindible de quan has d’exposar en públic els teus pensaments. Notes preses que miraré d’explicar aquesta tarda procurant, això sí, no allargar-me més enllà de 10 minuts 1 quart. En aquesta mena d’actes, si parles més, comences a notar com decreix l’atenció del públic. I caldrà després cedir la paraula al poeta. El Poeta, Jordi Vintró, ja s’ha expressat, de fet, al llarg de cadascun dels versos que componen el mosaic immens que representa aquest llibre que, de tant magnífic, resulta difícil de qualificar. Un d’aquells llibres la lectura del qual pots organitzar com més et vingui de gust i et plagui. Un llibre que no vol presses. Llibre del plaer lent i perdurable. Un d’aquells llibres en què pots perfectament alterar l’ordre de la lectura i saltar endavant i després tornar enrere. Sensació de llibre inacabable, de llibre que és un tot un antídot contra aquesta nostra xacra actual que persegueix el compliment immediat del desig i del plaer.

El dia és un dia gris, però. I avui és dia de mercat i el carrer és ple de gent que mercadeja, és clar, i som en plena campanya electoral i ara ja es pot demanar el vot i el demano.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s