Pàgina d'inici » Dietari » Un dels meus

Un dels meus

Dormit bé. Més de 9 hores. Sembla que em calia. Em llevo tard. Dia del Treball. Em poso a treballar. A la caça de la dona és un llibre esplèndid. James Ellroy. Estic cansat d’empaitar i seduir, diu. Que bonic quan hom arriba a una certa edat, cada cop més provecta, i pot dir i escriure coses com aquesta. Frases curtes, contundents com ganivetades. Frases amb foc a les venes. Ellroy és un dels meus, és un dels camins. Recordo L.A. Confidential. Llibre i pel·lícula. I tot el Quartet de Los Angeles. Quin plaer tan intens, quina gran tensió i quanta veritat amagada, autèntica crònica de la veritat oculta.

Dia del Treball i alguns es manifestaran. Els sindicats, però, mai no parlen de l’espoli que patim. Els sindicats no m’interessen. Fan més nosa que servei.

Beatificació de Joan Pau II, que és també un dels meus. Pregària. No tingueu por.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s