Pàgina d'inici » Dietari » Xocolata desfeta

Xocolata desfeta

Repic de campanes. Anunci de missa de 10. Abans era plena l’església i, en canvi, avui al rector no li sortiran els comptes. La veritat és que no em cau del tot bé, aquest senyor rector. Diumenge del Ram. Jerusalem i Jesús rei, descendent de David. Xocolata desfeta. Aquella xocolata desfeta de la infantesa, en sortir de missa, i que de tant de temps que no prenc. I aquell pas efímer per l’escoltisme que mai no acabà d’omplir-me. El futbol. I com Berlusconi, també la meva quarta part d’homosexual és lesbiana. I és veritat també que l’escola pública és plena de docents d’esquerres que inculquen valors contraris a la família. I ai de tu, si avui parles de religió i de família a l’escola! Eduqueu els nens i així no caldrà castigar els homes, digué Pitàgores. I ahir Bilbeny, a la presentació de “El dit d’en Colom”: un dit que apunta a la consciència. I el castellà, un poble de místics i de guerrers enmig de l’erm peninsular. Poc dialogant, no tingué altre remei sinó el d’apropiar-se del que no era seu. Apropiació indeguda. El problema ara no és Espanya sinó nosaltres, ignorants de la pròpia història. O indiferents, que potser és pitjor. Veig des del balcó gent amb malles, sabatilles i samarreta. Corren. Fan deport i en general poca cosa més. Poc llorer, poca palma, poc palmó. Qui pensa poc s’equivoca molt. No sé qui ho va dir, però potser és veritat. Aquella xocolata desfeta. I resto en silenci. Val més restar callat i que sospitin la teva niciesa que no pas parlar i treure’ls del dubte (Abraham Lincoln).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s