Pàgina d'inici » Dietari » Forat negre

Forat negre

I al final Guardiola ja no ha pogut dissimular. Els “setciències” que fan de periodistes esportius a TV3 li han ben acabat la paciència i ara aquest gremi parla del costat fosc de l’entrenador. Ja se sap que en aquest país, si no serveixes per a res més, sempre podràs fer de comentarista d’esports. Gracietes fàcils i vergonya aliena. Soler (i el seu horrorós “nens i nenes”), Grau, Valls, l’histriònic i pagat d’ell mateix Canut, l’insofrible i bavós Xavi Torres, el “savi” Jordi Ramos, el sobrevalorat “Pichi” Alonso, els dels cotxes, les carrinclonades i el patetisme d’en Rovirosa. Un departament d’esports que no hi ha per on agafar-lo. Se’n salven ben pocs. Critiquen les teles espanyoles, però espanyolitzen i banalitzen el to dels seus programes, l’única cosa, això sí, és que ells ho fan en català, un català de vegades molt justet, per cert. Els ha faltat temps per parlar del costat fosc de Guardiola i el que passa és que Guardiola en deu estar tip. Tip de la prepotència, de la pedanteria, de l’auto-complaença d’aquests éssers inflats i vanitosos, però en realitat i en el fons tan i tan petits. Quan Guardiola deixà Grau palplantat i amb el micro a la mà me’n vaig alegrar i vaig pensar que ja era hora. No, no tinc gaires ganes de parlar. Amb això n’hi ha prou perquè aquesta trepa de susceptibles se senti ofesa i comenci a parlar del costat fosc de les persones. Ells, que no és que tinguin un costat fosc. És que són un veritable forat negre.

2 thoughts on “Forat negre

  1. La televisió ha entronitzat una sèrie de personatgets que, si fos per la seva profesionalitat com a periodistes, no treballarien ni al “20 minutos”. A tot això cal dir també que un nomès ha de veure què era i en què s’ha convertit el periodisme, i aquest submón del periodisme esportiu, ple de xavalets que només somiàven en entrevistar un dia els jugadors del Barça.

    Ah, i no s’oblidi del tal Banyeres.

    M'agrada

  2. Comparteixo plenament la vostra indignació. Em recomforta saber que a Catalunya s’alcen veus, com la vostra, que s’ofenen davant el panorama tan depriment que hem de suportar. Quina tristor, on queda aquella Catalunya que havíem somniat? Encertadíssims els adjectius emprats per cada element d’aquesta caterva.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s