Pàgina d'inici » Dietari » Res no s’acaba. Dietari

Res no s’acaba. Dietari

Ara les coses han canviat. Imperceptiblement, però han canviat. També l’escenari quotidià és ara un altre. Reconec que no es pot pas dir que no hi hagués hagut generositat, però es tractava potser d’aquella generositat que en el fons va a la recerca del reconeixement i l’afalac. No hi ha hagut paraules, no ens hem dit res, no ens hem acomiadat, però és com si ho haguéssim fet. De fet, ho hem fet. La vida de cadascú de nosaltres rutlla més o menys sense tenir en compte la vida d’aquells amb qui tantes coses havíem compartit, i mira que no m’agrada gens aquesta paraula, compartir. És veritat, tanmateix, que res no s’acaba si no és per mort o per oblit i ara que les coses han canviat tan imperceptiblement però inexorable em sento responsable de tots els meus silencis, de tot el que he anat deixant passar per alt. Sé, més o menys, què s’ha anat fent de mi -no gran cosa-, però d’allò que s’ha fet dels altres en tinc tan sols suposicions. Imagino en alguns llur grisor i, encara, llur ressentiment i l’absència de cap record, l’oblit. Que la vida els doni un camí ben llarg. En el fons, potser, tampoc no érem tan importants els uns per als altres. Potser, en el fons, tot era comèdia. La gran comèdia de les aparences i de la mediocritat.

3 dies per al 10-A. Voldria ser barceloní.

2 thoughts on “Res no s’acaba. Dietari

  1. Contra el circ de la quotidianitat la paraula és l’antídot. Ben dita o ben posada, sempre allà on cal. Amb serenor, sí, però amb contundència. El drama d’ara és la manca de paraules, de raonaments. Massa renou i gatzara per tan poca bugada.

    M'agrada

  2. Hola Miquel. M-ha agradat molt aquesta entrada.

    Avui som tots barcelonins, tot i que jo ja vaig votar fa temps. Segurament m-havia d’haver esperat i consumar l’acte avui, per poder-lo recordar.

    Una abraçada!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s