Pàgina d'inici » Dietari » A expenses dels nous ginys

A expenses dels nous ginys

Escric a corre-cuita aquest dematí abans de les classes. El dilema de ser esclau de la tradició o ser esclau de les coses falsament noves. Res de nou sota la capa del sol. L’Eclesiastès i Foix. M’exalta el nou i m’enamora el vell. Sensació que ja ningú no coneix l’Eclesiastès ni tampoc a penes Foix. No queda record de les coses passades ni en quedarà de les futures. I els qui vindran després ja no se’n recordaran. Apetit material, tan sols. Generacions noves a expenses dels ginys de la tecnologia i del negoci pel negoci sigui quin sigui i no importa gaire quin. Usar i llençar. Encalçar el vent. ¿Qui parla de Quaresma, avui? ¿Qui parla d’ajornar consecucions de plaers? Positivitat de les coses “falsament” noves si van acompanyades i tenen com a base el reclam de la tradició. Vanitat de vanitats, tenim, de cada vegada més, nous ginys i vivim més anys. Però vivim més anys amb les mateixes necessitats i amb les mateixes mancances. Estimar i ser estimats. Les madones borroses i el pintar extrem d’avui. “Veig esclaus anar a cavall i prínceps anar a peu com esclaus”.

One thought on “A expenses dels nous ginys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s