Pàgina d'inici » Dietari » Forat fred

Forat fred

Incapacitat d’aguantar, incapacitat de fingir. ¿Què s’ha fet dels nostres amors? Som a l’era del vol baix. Seria ja hora de saber una mica qui som, què som. Pel que fa a l’amic M.C., em confessa que l’hi ajuda la lectura de Rates al jardí. Diu que Valentí Puig el defineix perfectament quan parla que hi ha homes que tenen un “forat fred”, és a dir, una incapacitat de ser dominats per la passió amorosa, aquella negativa constant de la seva vida de lliurar-se del tot a un altre ésser humà. I és així que , aleshores, aquesta mena d’homes circulen per la vida, s’afaiten als matins, mengen fins i tot de tant tant llagostes a la planxa, tot i que no passen de ser, en realitat, extraterrestres. Però tot passa i tot serà història. També la vida d’avui serà història, i també aquests glops de whisky acompanyats de la mica de cervesa que els fa anar per avall que ara prenc amb l’amic extraterrestre.

2 thoughts on “Forat fred

  1. El whisky, recurrent als vostres escrits, també a “Tot el que tinc”… Per què no m’hi he lograt acostumar mai? Hi ha quelcom en mi que el rebutja, per fort, per aspre… En canvi, sóc bevedor compulsiu de cervesa, suau i freda; i què me’n diueu del moscatell i de la mistel·la, deliciosos, embriagadors, de qui ni vós ni ningú gairebé mai no en parla…?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s