Pàgina d'inici » Dietari » Pagant el beure

Pagant el beure

Diada d’Andalusia. Blas Infante. Per molts anys! Ja m’està bé que ho celebrin, si volen. Em demano, però, si Catalunya ha de donar suport institucional a una tal diada. Em demano si és que ens hem de fer perdonar res. Ortega i Hereu al parc de la Guineueta. Potser és que són andalusos. Convivència cívica de cultures, sobretot. I d’aquí poc cedirem espais per a aquesta cosa de la Fira d’Abril, farem veure que té un èxit fenomenal i permetrem que algú o altre s’ompli les butxaques a vessar. Sempre aquesta sensació que devem alguna cosa a algú i com si sempre ens haguéssim de fer perdonar el fet mateix d’existir. Taxistes que s’examinen en castellà i La Vanguardia en català, però amb la mateixa mirada espanyola de sempre. I al damunt aplaudim. Ortega i Hereu a la diada d’Andalusia. Bonisme i estultícia i cap reciprocitat a canvi. Som el que som, minyones de casa nostra mateix. Som el que som i continuem, per tant, pagant el beure com aquell qui res.

One thought on “Pagant el beure

  1. Et dic allò que comentava al Sostres fa poc. Els catalanistes anem del vol gallinaci de CiU als esventats Laportas, passant per la pedanteria d’ERC.

    Ara que estic llegint els escrits polítics de Balmes sa figura se m’apar més gegantina i resplandent que mai. No trobaríem ni una dècima part de cap polític català d’avui amb la seva clarividència política i seny RESOLUTIU. No és estrany que hagin amagat el seu bicentenari. El populatxo arriba més amunt d’allò que ens pensem.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s